اندر احوالات بعضی ازمردان چشم چران
آیا مردان ایرانی چشم چران هستند ؟
چرا بعضی ها اینقدر هیز شدند ؟
همه میدانیم که پیشگیری بهتر از درمان است و درمان به مراتب بهتر از نادیده گرفتن بیماریست . حال ما نه تنها اقدامی برای پیشگیری بیماری نکرده ایم ، بلکه با کمال تعجب ، بطور کل ، وجود این بیماری را انکار هم می کنیم !!!!
آری این بیماری چشم چرانی است .
جامعه ما این روزها با یک ناهنجاری مواجه است، گرفتار یک ضداخلاق است، با یک معضل دست و پنجه نرم میکند و دست به گریبان است با یک بیماری؛ بیماری مزمنی که برآمده از یک عادت نکوهیده درمان نشده است. سرها، گردنها، صورتها و چشمهایی که زاویه و جهت دارند، به سوی جنس مخالف و نگاههایی عمیق و ژرف که ثابت میمانند به روی دیگران به قصد لذت و حظ.
به زبان سادهتر، دوختن نگاه آلوده به نوامیس مردم برای کامجویی بصری. گاه عیار و میزان این چشمچرانیها و نظربازیها چنان بالا میرود که فغان اعتراض مردم را هم بلند میکند!
حتما دیدهاید مردانی را که در مترو، اتوبوس و حتی کوچه و خیابان با معترضانی روبهرو میشوند که شاکیاند از نگاههای ناپاکشان و مطرح کننده یک پرسش تاریخی: مگر خودت خواهر و مادر نداری؟
تبلیغات
باید وجود چشم چرانی را قبول کنیم
به گزارش جام جم،متاسفانه در کشور ما ناهنجاریهای اخلاقی که به خط قرمز اجتماع نزدیک است در لفافهای از تعارفها و ملاحظات پنهان میشود و حتی گاهی به طور کامل نادیده انگاشته شده و به جای واکاوی دقیق و ارائه راهکارهای علمی و مستند، راه سکوت مصلحتگرایانه و حتی انکار محجوبانه در پیش گرفته میشود. معضلی که در فرهنگ عامیانه به «چشمچرانی» مرسوم است هم از این اصل بری نبوده و نیست. این ضداخلاق اجتماعی آنقدر مذموم و نامقبول در میان عامه مردم است که اکثرا ترجیح میدهند حتی دربارهاش کمتر سخن به زبان آورند و از بیخ و بن نادیده بگیرند. نادیده انگاشتن آن البته به معنای فقدانش در جامعه نیست که قضا را ببین، فراوان است شوربختانه و پرشمار مردمانی از نوجوانان و جوانان گرفته تا میانسالان و حتی پیرمردان به آن مبتلا.
بیشتر:
سوء استفاده دختر جوان از توریست ها !
دام هولناک پسر برای برقراری رابطه جنسی با دختر همسایه
آماری از میزان نفوذ ضداخلاق چشمچرانی در میان اقشار مختلف جامعه خودمان در دست نیست اما یک مطالعه در انگلستان نشان داده مردها بهطور میانگین روزانه ۴۳ دقیقه از وقت خود را صرف خیره شدن به جنس مخالف میکنند که این میزان برابر با ۲۵۹ ساعت یا تقریبا ۱۱ روز در سال است. جمع این زمان در فاصله بین هجده تا پنجاه سالگی یک مرد میشود بیش از ۱۱ ماه و ۱۱ روز یعنی یک مرد انگلیسی در این فاصله، نزدیک یک سال از عمرش را صرف کاری کرده که در فرهنگ ما اسمش «چشمچرانی» است.
مذموم از همه منظر
از منظر دین اسلام، نگاه کردن مرد به زن نامحرم چه با قصد لذت و چه بدون آن حرام است و نگاه کردن به صورت و دستها، اگر با قصد لذت باشد، حرام است، بلکه احتیاط واجب آن است که بدون قصد لذت هم نگاه نکنند و نیز نگاه کردن زن به بدن مرد نامحرم حرام است.
خداوند در آیه ۳۰ سوره نور میفرماید: به مؤمنان بگو چشمان خود را فرو بندند و دامن خود را حفظ کنند. این برای آنها پاکیزهتر است و خدا به آنچه میکنند، آگاه است.
در حدیثی از پیامبر اکرم (ص) نیز آمده است: درباره رابطه نامشروع برای هر عضوی از آدمی سهمی از زنا است؛ زنای چشم، نگاه کردن، زنای زبان، سخن گفتن و زنای گوشها، شنیدن حرام است.
استاد شهید مرتضی مطهری درباره چشمچرانی میگوید: فلسفه چشمچرانی جز این نیست که فرد با تمرکز نگاه، تخیلاتش را به خدمت میگیرد و در دنیای خیالات به هوسرانی میپردازد. بنابراین آنچه نگاه را لذتآفرین میکند، تخیلاتی است که فرد به وسیله نگاه در درون خود میپرورد.
چشم چرانی برای خیلی از افراد عادت میشود
.
.
.ادامه در صفحه ی بعد
سلام.خسته.نباشید.دفعه اوله تصادفی مطلباتونو میخونم.عالی بودمرسی.فقط لطفابگید سوالات پزشکی رو کجا میشه بیان کرد؟ممنون
ممنون از نظر شما .
در سایت رنگ زندگی
سلام بار اوله اومدم مطالبتونو می بینم لذت بردم و از لحن نوشتاریتون بسیار بسیار خوشم اومد خسته نباشید ممنون.
خوشحالم که از مطالب خوشتون اومده . از نظر شما ممنونم